Henk Krol bezorgd over toekomst BBB van Caroline van der Plas: "Wordt lastig" (video)

Henk Krol bezorgd over toekomst BBB van Caroline van der Plas: "Wordt lastig" (video)

Na afloop van zijn vuurdoop bij VI Vandaag sprak Henk Krol nog even na met Wilfred Genee. Daarin vertelde de oud-politicus onder andere dat hij veel van Hans Wiegel geleerd heeft en nog altijd politieke ambities heeft, mits iemand bij hem aan de bel trekt voor hulp. Ook uit hij zijn zorgen over de BBB van Caroline van der Plas: "Ik vind haar geweldig maar dadelijk moet ze op zoek naar mensen die die partij een stap verder gaan brengen en dan wordt het lastig." Ze mag hem overigens altijd bellen voor advies.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Henk Krol bezorgd over toekomst <em>BBB</em> van Caroline van der Plas: &quot;Wordt lastig&quot; (video) Na afloop van zijn vuurdoop bij VI Vandaag sprak Henk Krol nog even na met Wilfred Genee. Daarin vertelde de oud-politicus onder andere dat hij veel van Hans Wiegel geleerd heeft en nog altijd politieke ambities heeft, mits iemand bij hem aan de bel trekt voor hulp. Ook uit hij zijn zorgen over de BBB van Caroline van der Plas: "Ik vind haar geweldig maar dadelijk moet ze op zoek naar mensen die die partij een stap verder gaan brengen en dan wordt het lastig." Ze mag hem overigens altijd bellen voor advies. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Caroline van der Plas na versoepelingen: 'Ik ga ZUIPEN' (video) Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending VI-trio giert om gesprek Harry Mens en Van Hanegem: "Kun jij het volgen?" Bekijk deze video » Johan Derksen in VI Vandaag negatief over versoepelingen: "Alleen maar verliesgevend" Bekijk deze video » Johan Derksen over overlijden Wim Jansen: "Eén van de beste voetballers die we hebben gehad" Bekijk deze video » VI Vandaag: krijgt de chauffeur van Ernst Kuipers xtc in handen gedrukt? Bekijk deze video » Heren in VI Vandaag verbazen zich over haar van Feyenoord-aanwinst Jorrit Hendrix Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henk Krol bezorgd over toekomst BBB van Caroline van der Plas: "Wordt lastig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV