HLF8 gemist? Fajah Lourens openhartig over verwijdering van haar borstimplantaten

HLF8 gemist? Fajah Lourens openhartig over verwijdering van haar borstimplantaten

Fajah Lourens heeft recent haar borstimplantaten laten verwijderen. De 40-jarige BN'er kreeg last van complicaties en besloot om definitief afscheid te nemen van haar implantaten. Bij HLF8 vertelt Fajah openhartig over de verwijdering.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Fajah Lourens</em> openhartig over verwijdering van haar borstimplantaten Fajah Lourens heeft recent haar borstimplantaten laten verwijderen. De 40-jarige BN'er kreeg last van complicaties en besloot om definitief afscheid te nemen van haar implantaten. Bij HLF8 vertelt Fajah openhartig over de verwijdering. Tekst gaat verder onder de video. Goed zoals ik benEind vorig jaar was een van haar borstimplantaten voor de tweede keer in vijf jaar tijd lek. Toch besloot Lourens die te verwisselen, tot ze last kreeg van complicaties. "Het besef kwam nu eigenlijk pas dat ik het niet nodig heb, dat ik gewoon goed ben zoals ik ben", aldus Fajah Lourens. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Goed zoals ik ben
Eind vorig jaar was een van haar borstimplantaten voor de tweede keer in vijf jaar tijd lek. Toch besloot Lourens die te verwisselen, tot ze last kreeg van complicaties. "Het besef kwam nu eigenlijk pas dat ik het niet nodig heb, dat ik gewoon goed ben zoals ik ben", aldus Fajah Lourens.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Fajah Lourens openhartig over verwijdering van haar borstimplantaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV