Marble Mania: spanning bij Van Barneveld, Van Gerwen en Van der Voort op supermarkt-baan

Marble Mania: spanning bij Van Barneveld, Van Gerwen en Van der Voort op supermarkt-baan

<em>Marble Mania</em>: spanning bij Van Barneveld, <em>Van Gerwen</em> en Van der Voort op supermarkt-baan Topdarters Raymond van Barneveld, MIchael van Gerwen en Vincent van der Voort streden donderdag in Marble Mania ook tegen elkaar op een spectaculaire, grootse supermarkt-baan. De spanning is de hele race om te snijden, want wie gaat er hier met de winst vandoor? Van Barneveld trekt uiteindelijk aan het langste eind. Bekijk het fragment uit Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Topdarters Raymond van Barneveld, MIchael van Gerwen en Vincent van der Voort streden donderdag in Marble Mania ook tegen elkaar op een spectaculaire, grootse supermarkt-baan. De spanning is de hele race om te snijden, want wie gaat er hier met de winst vandoor? Van Barneveld trekt uiteindelijk aan het langste eind.

Bekijk het fragment uit Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV