Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes wil niet dat André en Monique weer samen komen'

Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes wil niet dat André en Monique weer samen komen'

Ondanks dat André Hazes zo goed zijn best doet om uit de publiciteit te blijven weet Yvonne Coldeweijer toch steeds weer wat nieuws over de geplaagde zanger te melden. Zo geeft ze vrijdag aan dat Hazes nog altijd in Amerika is om bij terugkomst zijn leven weer op te gaan bouwen met.... zijn terugkerende ex Monique Westenberg.

'Rachel wil het niet hebben'
Rachel Hazes zou daar overigens helemaal niet blij mee zijn: "Ze wil niet dat die twee weer samen komen", aldus Coldeweijer. De juiceverspreidster denkt overigens dat Rachel aan het kortste eind zal trekken en dat André na terugkomst gewoon weer bij Moon intrekt.

De berichten van Yvonne Coldeweijer over André Hazes lees je hieronder

Yvonne Coldeweijer: '<em>Rachel Hazes</em> wil niet dat André en Monique weer samen komen' Ondanks dat André Hazes zo goed zijn best doet om uit de publiciteit te blijven weet Yvonne Coldeweijer toch steeds weer wat nieuws over de geplaagde zanger te melden. Zo geeft ze vrijdag aan dat Hazes nog altijd in Amerika is om bij terugkomst zijn leven weer op te gaan bouwen met.... zijn terugkerende ex Monique Westenberg. 'Rachel wil het niet hebben'Rachel Hazes zou daar overigens helemaal niet blij mee zijn: "Ze wil niet dat die twee weer samen komen", aldus Coldeweijer. De juiceverspreidster denkt overigens dat Rachel aan het kortste eind zal trekken en dat André na terugkomst gewoon weer bij Moon intrekt. De berichten van Yvonne Coldeweijer over André Hazes lees je hieronder Bekijk ook Zien: jarige André Hazes krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique Bekijk deze video » Heftig: Monique Westenberg laat snor weghalen (video) Bekijk deze video » Hazes Is De Basis: Rachel hoopt dat André trots op haar is bij hemelpoort, "En ik sla hem op zijn bek" Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes wil niet dat André en Monique weer samen komen'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes wil niet dat André en Monique weer samen komen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV