Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om trouwjurk met mankementen

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om trouwjurk met mankementen

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om trouwjurk met mankementen In de uitzending van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van woensdag 6 maart is te zien hoe een pasgetrouwd koppel niet tevreden is met de trouwjurk. De trouwerij ging weliswaar door, maar door de jurk werd hun trouwdag een stuk minder leuk dan verwacht. Mr. Frank Visser besluit om beide partijen te horen en een uitspraak te doen in deze zaak. Hij krijgt daarbij hulp van trouwjurkdeskundige Mary Borsato, de moeder van Marco Borsato. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Mr. Frank Visser bezoekt een stripclub Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Uitspraak over geluidsoverlast in een stripclub Bekijk deze video »
TV :

In de uitzending van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van woensdag 6 maart is te zien hoe een pasgetrouwd koppel niet tevreden is met de trouwjurk. De trouwerij ging weliswaar door, maar door de jurk werd hun trouwdag een stuk minder leuk dan verwacht.

Mr. Frank Visser besluit om beide partijen te horen en een uitspraak te doen in deze zaak. Hij krijgt daarbij hulp van trouwjurkdeskundige Mary Borsato, de moeder van Marco Borsato.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om trouwjurk met mankementen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV