Aflevering Het Roer Om krijgt onverwachte wending: koe staat op het punt te bevallen

Aflevering Het Roer Om krijgt onverwachte wending: koe staat op het punt te bevallen

De gloednieuwe aflevering van Het Roer Om krijgt een onverwachte wending wanneer de koe haar kalfje verwacht. Door alle stress en in de regen lopen ze met de koe zo snel mogelijk naar binnen, maar de bevalling gaat niet geheel vanzelf. Wilco moet een handje helpen om het kalf ter wereld te brengen.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Aflevering <em>Het Roer Om</em> krijgt onverwachte wending: koe staat op het punt te bevallen De gloednieuwe aflevering van Het Roer Om krijgt een onverwachte wending wanneer de koe haar kalfje verwacht. Door alle stress en in de regen lopen ze met de koe zo snel mogelijk naar binnen, maar de bevalling gaat niet geheel vanzelf. Wilco moet een handje helpen om het kalf ter wereld te brengen. Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV