Daan Schuurmans: "Het verhaal van Nederland was af en toe droomervaring"

Daan Schuurmans: "Het verhaal van Nederland was af en toe droomervaring"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 8 februari. Je kunt de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Daan Schuurmans: &quot;<em>Het verhaal van Nederland</em> was af en toe droomervaring&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 8 februari. Je kunt de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Het verhaal van Nederland is al na één aflevering een groot succes te noemen. Daan Schuurmans, de verteller van de serie, zit bij Beau om te vertellen over het programma. Het is gebaseerd op een Deens voorbeeld en de productie was af en toe "een droomervaring" voor Schuurmans. Dat kwam doordat hij soms midden in een scène opduikt, waarbij de acteurs niet naar hem mogen kijken omdat hij er eigenlijk niet is. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Daan Schuurmans: "Het verhaal van Nederland was af en toe droomervaring"

Het verhaal van Nederland is al na één aflevering een groot succes te noemen. Daan Schuurmans, de verteller van de serie, zit bij Beau om te vertellen over het programma. Het is gebaseerd op een Deens voorbeeld en de productie was af en toe "een droomervaring" voor Schuurmans. Dat kwam doordat hij soms midden in een scène opduikt, waarbij de acteurs niet naar hem mogen kijken omdat hij er eigenlijk niet is.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV