Goedele Liekens over grensoverschrijdend gedrag: "Uiteraard mag je compliment maken!"

Goedele Liekens over grensoverschrijdend gedrag: "Uiteraard mag je compliment maken!"

Het is uitgerekend een Vlaming die ons Nederlanders weer op het juiste spoor moet zetten in het debat over seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat in een mum van tijd hevig gepolariseerd lijkt te zijn. Volgens seksuologe Goedele Liekens mag je "uiteraard" nog een compliment maken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedele Liekens</em> over grensoverschrijdend gedrag: &quot;Uiteraard mag je compliment maken!&quot; Het is uitgerekend een Vlaming die ons Nederlanders weer op het juiste spoor moet zetten in het debat over seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat in een mum van tijd hevig gepolariseerd lijkt te zijn. Volgens seksuologe Goedele Liekens mag je "uiteraard" nog een compliment maken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. VerkramptBeau van Erven Dorens vraagt zich namelijk al af of hij nog tegen Liekens mag zeggen dat ze er leuk uitziet. Het is een vraag waar veel mannen (en vrouwen) in Nederland nu mee worstelen. Het is iets waar Liekens veel moeite mee heeft, want het laatste wat ze wil is dat we "verkrampt" gaan leven. Dat je niet mag zeggen dat iemand er leuk uitziet wordt volgens Liekens wel gesuggereerd: "Dat is niet de maatschappij waar we naartoe willen, toch?" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Goedele Liekens over grensoverschrijdend gedrag: "Uiteraard mag je compliment maken!"

Verkrampt
Beau van Erven Dorens vraagt zich namelijk al af of hij nog tegen Liekens mag zeggen dat ze er leuk uitziet. Het is een vraag waar veel mannen (en vrouwen) in Nederland nu mee worstelen. Het is iets waar Liekens veel moeite mee heeft, want het laatste wat ze wil is dat we "verkrampt" gaan leven. Dat je niet mag zeggen dat iemand er leuk uitziet wordt volgens Liekens wel gesuggereerd: "Dat is niet de maatschappij waar we naartoe willen, toch?"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV