Leroy valt Peter aan in Big Brother: "Ik vind het een slechte kutgrap"

Leroy valt Peter aan in Big Brother: "Ik vind het een slechte kutgrap"

Peter heeft zijn medebewoners heeft wijsgemaakt dat hij 3 immuniteitspinnen in zijn bezit had en Leroy kan die grap totaal niet waarderen: "Ik ga mezelf ook niet inhouden, ik vind het gewoon echt een slechte kutgrap. Ik vind dat heel vals", laat hij hem weten. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Leroy valt Peter aan in <em>Big Brother</em>: &quot;Ik vind het een slechte kutgrap&quot; Peter heeft zijn medebewoners heeft wijsgemaakt dat hij 3 immuniteitspinnen in zijn bezit had en Leroy kan die grap totaal niet waarderen: "Ik ga mezelf ook niet inhouden, ik vind het gewoon echt een slechte kutgrap. Ik vind dat heel vals", laat hij hem weten. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches? Bekijk deze video » Big Brother: Grace ziet Tobias wel zitten Bekijk deze video » Big Brother: Kristof krijgt meeste stemmen als ‘minst betrouwbare bewoner’ Bekijk deze video »
TV :
Leroy valt Peter aan in Big Brother: "Ik vind het een slechte kutgrap"

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV