Heftig: massale steekpartij in Dordrecht, vijf gewonden (video)

Heftig: massale steekpartij in Dordrecht, vijf gewonden (video)

De politie in Dordrecht had vrijdag dankzij meerdere steekpartijen een drukke nacht. Er zijn minstens vijf mensen gewond geraakt, waarvan er drie naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. De agenten hebben meerdere mensen aangehouden.

Lees verder onder de video.

<em>Heftig</em>: massale steekpartij in Dordrecht, vijf gewonden (video) De politie in Dordrecht had vrijdag dankzij meerdere steekpartijen een drukke nacht. Er zijn minstens vijf mensen gewond geraakt, waarvan er drie naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. De agenten hebben meerdere mensen aangehouden. Lees verder onder de video. DrukDe politie laat weten dat het een behoorlijke chaos was op beide plekken en dat twee auto's zijn weggesleept, omdat daarop sporen zijn aangetroffen. De drie mensen in het ziekenhuis zijn buiten levensgevaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernst Kuipers over toon ambtenaren noodverordeningen: "Mensen hebben onder druk gewerkt" (video) Bekijk deze video » Video: toch kans op Carnaval dit jaar nu versoepelingen dichtbij komen? Bekijk deze video » Video: carnavalskoorts stijgt onder de rivieren nu versoepelingen lonken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Druk
De politie laat weten dat het een behoorlijke chaos was op beide plekken en dat twee auto's zijn weggesleept, omdat daarop sporen zijn aangetroffen. De drie mensen in het ziekenhuis zijn buiten levensgevaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV