Zien: RTL Boulevard toont eerste beelden van Costa!! (video)

Zien: RTL Boulevard toont eerste beelden van Costa!! (video)

Zien: <em>RTL Boulevard</em> toont eerste beelden van <em>Costa!!</em> (video) Nu het eind van de coronapandemie in zicht is, maakt iedereen zich weer op voor de Summer of Love. De reboot van de bioscoopfilm Costa!! kan dus ook niet op een beter moment komen. De première is pas in april, maar RTL Boulevard mocht woensdag als eerste beelden uit de trailer laten zien. Jamie Trenité sprak met hoofdrolspelers Katja Schuurman en Stefanie van Eer. Costa!! is vanaf donderdag 28 april te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Zien: RTL Boulevard toont eerste beelden van Costa!! (video)

Nu het eind van de coronapandemie in zicht is, maakt iedereen zich weer op voor de Summer of Love. De reboot van de bioscoopfilm Costa!! kan dus ook niet op een beter moment komen. De première is pas in april, maar RTL Boulevard mocht woensdag als eerste beelden uit de trailer laten zien. Jamie Trenité sprak met hoofdrolspelers Katja Schuurman en Stefanie van Eer.

Costa!! is vanaf donderdag 28 april te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: RTL Boulevard toont eerste beelden van Costa!! (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV