Terugkijken: hele race Suzanne Schulting op 1500 meter shorttrack met bronzen medaille

Terugkijken: hele race Suzanne Schulting op 1500 meter shorttrack met bronzen medaille

Terugkijken: hele race <em>Suzanne Schulting</em> op 1500 meter shorttrack met <em>bronzen medaille</em> Veel mensen dichtten Suzanne Schulting woensdag een gouden medaille toe op de 1500 meter shorttrack, maar deze sport is bij uitstek onvoorspelbaar. Schulting leek goed op weg, maar kreeg gedurende de race een flinke beuk van een Chinese, waardoor ze moest uitwijken en veel snelheid verloor. Een gouden medaille kwam daardoor buiten bereik en dus moest Schulting genoegen nemen met brons. Toch kan ze terugkijken op een fenomenale Winterspelen, met twee gouden, een zilveren én een bronzen medaille. Bekijk de hele race van Suzanne Schulting hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Suzanne Schulting wint BRONS op de 1500 meter shorttrack (Winterspelen) Bekijk deze video » Suzanne Schulting blijft maar huilen na bronzen medaille: 'Wilde met goud naar huis' (video) Bekijk deze video » Zusjes Suzanne Schulting over haar tranen: "Zonder duw had ze goud gewonnen" Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Terugkijken: hele race Suzanne Schulting op 1500 meter shorttrack met bronzen medaille

Veel mensen dichtten Suzanne Schulting woensdag een gouden medaille toe op de 1500 meter shorttrack, maar deze sport is bij uitstek onvoorspelbaar. Schulting leek goed op weg, maar kreeg gedurende de race een flinke beuk van een Chinese, waardoor ze moest uitwijken en veel snelheid verloor. Een gouden medaille kwam daardoor buiten bereik en dus moest Schulting genoegen nemen met brons. Toch kan ze terugkijken op een fenomenale Winterspelen, met twee gouden, een zilveren én een bronzen medaille.

Bekijk de hele race van Suzanne Schulting hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: hele race Suzanne Schulting op 1500 meter shorttrack met bronzen medaille of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV