Bekijk hier de trailer van The King of Rock and Roll ELVIS met Tom Hanks en Austin Butler

Bekijk hier de trailer van The King of Rock and Roll ELVIS met Tom Hanks en Austin Butler

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van de biografische dramafilm ELVIS vrijgegeven. Regisseur Baz Luhrmann (bekend van de films The Great Gatsby, Moulin Rouge! en Romeo + Juliet) komt met het verhaal over het leven van Elvis Presley. Met hoofdrollen voor Austin Butler en Tom Hanks. Kippenvel gegarandeerd.

Bekijk hier de trailer van <em>The King of Rock and Roll</em> <em>ELVIS</em> met Tom Hanks en Austin Butler Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van de biografische dramafilm ELVIS vrijgegeven. Regisseur Baz Luhrmann (bekend van de films The Great Gatsby, Moulin Rouge! en Romeo + Juliet) komt met het verhaal over het leven van Elvis Presley. Met hoofdrollen voor Austin Butler en Tom Hanks. Kippenvel gegarandeerd. Elvis Has Left The BuildingHet levensverhaal over de beroemde zanger Elvis Presley (Austin Butler). Geboren in een zeer arm gezin in Mississippi, wist Elvis door zijn grote talent en uiterlijk zijn omgeving ontvluchten. Op zijn 21ste werd hij al de koning van de rock 'n roll genoemd, door zijn unieke stijl en waanzinnige succes. Zijn carrière en privé-leven kenden echter de nodige problemen door zijn overbezorgde moeder, zijn niet al te soepel lopende liefdesleven en zijn dominante manager Colonel Parker (Tom Hanks). Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv. Vanaf 23 juni 2022 is de film ELVIS te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Muziek, Biografie. Bekijk hier de nieuwe nostalgische trailer van Jurassic World Dominion met oude en nieuwe cast Bekijk deze video » Bekijk hier de onheilspellende en angstaanjagende trailer NOPE van horrorregisseur Jordan Peele Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van The King of Rock and Roll ELVIS met Tom Hanks en Austin Butler

Elvis Has Left The Building
Het levensverhaal over de beroemde zanger Elvis Presley (Austin Butler). Geboren in een zeer arm gezin in Mississippi, wist Elvis door zijn grote talent en uiterlijk zijn omgeving ontvluchten. Op zijn 21ste werd hij al de koning van de rock 'n roll genoemd, door zijn unieke stijl en waanzinnige succes. Zijn carrière en privé-leven kenden echter de nodige problemen door zijn overbezorgde moeder, zijn niet al te soepel lopende liefdesleven en zijn dominante manager Colonel Parker (Tom Hanks).

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Vanaf 23 juni 2022 is de film ELVIS te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Muziek, Biografie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van The King of Rock and Roll ELVIS met Tom Hanks en Austin Butler of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV