Live stream openingsceremonie Paralympische Winterspelen 2022 in Peking

Live stream openingsceremonie Paralympische Winterspelen 2022 in Peking

Kijk hier op vrijdag 4 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de openingsceremonie van de Paralympische Winterspelen 2022.

Tijdens de Paralympics komen sporters met een handicap in actie in Peking. Veel onderdelen zijn vergelijkbaar met de 'reguliere' Spelen. Namens Nederland hebben acht sporters zich gekwalificeerd.

De openingsceremonie van de Paralympische Winterspelen is vrijdag 4 maart om 13.00 uur live te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream. Lees hier hoe je de Paralympische Winterspelen kunt volgen.

Live stream <em>openingsceremonie</em> Paralympische Winterspelen 2022 in Peking Kijk hier op vrijdag 4 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de openingsceremonie van de Paralympische Winterspelen 2022. Tijdens de Paralympics komen sporters met een handicap in actie in Peking. Veel onderdelen zijn vergelijkbaar met de 'reguliere' Spelen. Namens Nederland hebben acht sporters zich gekwalificeerd. De openingsceremonie van de Paralympische Winterspelen is vrijdag 4 maart om 13.00 uur live te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream. Lees hier hoe je de Paralympische Winterspelen kunt volgen. Bekijk ook Video: Alle hoogtepunten van de Olympische Winterspelen op een rijtje Bekijk deze video » Video: Irene Schouten wil tijdens huldiging het liefst naar familie toe Bekijk deze video »
Live :
Live stream openingsceremonie Paralympische Winterspelen 2022 in Peking

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV