Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Uit de soms enorme aantallen brieven is een selectie gemaakt en dus kunnen de boeren in Boer zoekt vrouw op speeddate. Hoe dat ze afgaat is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!' Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: Boerin Janine krijgt een daverend applaus van de heren (video) Bekijk deze video » Vijf minutenDe vijf boeren met de meeste post hebben tien briefschrijfsters of -schrijvers geselecteerd, met wie ze vijf minuten op speeddate gaan. Anders dan in voorgaande jaren ontvangen de boeren hun potentiële geliefden allemaal op een eigen bijzondere locatie. Iedereen krijgt vijf minuten de tijd om kennis te maken met zijn of haar boer. KlikDe grote vraag is nu: is er meteen een klik en zijn de vijf minuten zo voorbij, of gaan de minuten juist heel erg langzaam? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen beweegreden waarom hij/zij een brief stuurde naar 'hun' boer. Ze delen deze ervaringen met Yvon Jaspers gedurende deze enerverende en spannende dag. Bekijk ook Boer zoekt Vrouw: Yvon Jaspers brengt de liefdesbrieven naar de boeren (video) Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw-Jouke wil geen dierenarts: 'Die zijn smerig en vies' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uit de soms enorme aantallen brieven is een selectie gemaakt en dus kunnen de boeren in Boer zoekt vrouw op speeddate. Hoe dat ze afgaat is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Vijf minuten
De vijf boeren met de meeste post hebben tien briefschrijfsters of -schrijvers geselecteerd, met wie ze vijf minuten op speeddate gaan. Anders dan in voorgaande jaren ontvangen de boeren hun potentiële geliefden allemaal op een eigen bijzondere locatie. Iedereen krijgt vijf minuten de tijd om kennis te maken met zijn of haar boer.

Klik
De grote vraag is nu: is er meteen een klik en zijn de vijf minuten zo voorbij, of gaan de minuten juist heel erg langzaam? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen beweegreden waarom hij/zij een brief stuurde naar 'hun' boer. Ze delen deze ervaringen met Yvon Jaspers gedurende deze enerverende en spannende dag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV