Samen In Actie Voor Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Samen In Actie Voor Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Samen In Actie Voor Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending De publieke omroep, RTL en Talpa komen vanavond met een speciale gezamenlijke uitzending, Samen in actie voor Oekraïne. Een landelijke actiedag op de radio wordt afgesloten met een extra lange tv-special op NPO 1, RTL 4 en SBS6 waarin mensen worden opgeroepen geld te doneren op Giro 555. Alle fragmenten uit deze uitzending Samen in actie voor Oekraïne maandag live op NPO 1, RTL 4 en SBS6: bekijk de promo Bekijk deze video » Bekende Nederlanders Samen in actie voor Oekraïne Giro 555: ‘Ik geef’ Bekijk deze video » Video: Britt Dekker roept Sywert van Lienden op 9 miljoen te storten op Giro 555 Bekijk deze video » Zien: Davina Michelle opent Samen in actie voor Oekraïne met nieuw lied 'Wake Up" Bekijk deze video » Zien: BN'ers in belpanel krijgen kippenvel van ouderen die oorlog hebben meegemaakt Bekijk deze video » Zien: MEAU en Katja Poltavets zingen nieuwe versie van 'Avond' (Boudewijn de Groot) Bekijk deze video » Samen in actie voor Oekraïne: Mark Rutte roept Nederlanders op Oekraïne te helpen Bekijk deze video » Sigrid Kaag noemt sancties "wapen" tegen Rusland in Samen in actie voor Oekraïne Bekijk deze video » Diggy Dex en Guus Meeuwis zingen 'Morgen komt het goed' in Samen in actie voor Oekraïne Bekijk deze video » Video: Karin Bloemen & Jeangu Macrooy zingen Hou Vol Hou Vast voor Giro 555 Bekijk deze video » Liesje Schreinemacher onthult: "Kabinet doneert 15 miljoen extra aan Giro 555" Bekijk deze video » Zien: Trijntje Oosterhuis en Dwight Dissels zingen 'Lean on Me' voor Oekraïne Bekijk deze video » Samen in actie voor Oekraïne: Philip Kammeijer haalde 66 vluchtelingen op Bekijk deze video » Tineke Ceelen: 'Hier gaat de 106 miljoen euro voor Oekraïne naartoe' (video) Bekijk deze video » John Elsgeest vertelt over vlucht uit Oekraïne: "In de verte hoorde ik de raketten" Bekijk deze video » PresentatorenAlle omroepen leveren presentatoren voor deze bijzondere uitzending. De algehele presentatie is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Verder doet Dionne Stax samen met Britt Dekker verslag vanuit het landelijke actiecentrum van Giro 555 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Ook Hila Noorzai is van de partij; zij volgt in het actiecentrum de ontwikkelingen op social media. TalkshowWendy van Dijk zou in eerste instantie afreizen naar de grens tussen Oekraïne en Polen om daar verslag te doen van de situatie en de vluchtelingenstroom, maar zij blijft toch in Nederland. Wat haar rol wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Verder is er een gezamenlijke talkshow van Eva Jinek en Jeroen Pauw. Zij ontvangen mensen aan tafel om te praten over de oorlog in Oekraïne.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De publieke omroep, RTL en Talpa komen vanavond met een speciale gezamenlijke uitzending, Samen in actie voor Oekraïne. Een landelijke actiedag op de radio wordt afgesloten met een extra lange tv-special op NPO 1, RTL 4 en SBS6 waarin mensen worden opgeroepen geld te doneren op Giro 555.

Presentatoren
Alle omroepen leveren presentatoren voor deze bijzondere uitzending. De algehele presentatie is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Verder doet Dionne Stax samen met Britt Dekker verslag vanuit het landelijke actiecentrum van Giro 555 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Ook Hila Noorzai is van de partij; zij volgt in het actiecentrum de ontwikkelingen op social media.

Talkshow
Wendy van Dijk zou in eerste instantie afreizen naar de grens tussen Oekraïne en Polen om daar verslag te doen van de situatie en de vluchtelingenstroom, maar zij blijft toch in Nederland. Wat haar rol wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Verder is er een gezamenlijke talkshow van Eva Jinek en Jeroen Pauw. Zij ontvangen mensen aan tafel om te praten over de oorlog in Oekraïne.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV