Mocro Maffia: Zo leerde Taxi zijn Samira kennen (video)

Mocro Maffia: Zo leerde Taxi zijn Samira kennen (video)

Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia.

Nog drie nachtjes slapen en dan staat de zevende aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 online. Kun je geen genoeg krijgen van de populaire Videoland-serie? Bekijk dan hieronder de Behind the Character-video met het personage Taxi, gespeeld door Illias Ojja. Hij vertelt over zijn jeugd en hoe hij Samira leerde kennen.

Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

<em>Mocro Maffia</em>: Zo leerde Taxi zijn Samira kennen (video) Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia. Nog drie nachtjes slapen en dan staat de zevende aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 online. Kun je geen genoeg krijgen van de populaire Videoland-serie? Bekijk dan hieronder de Behind the Character-video met het personage Taxi, gespeeld door Illias Ojja. Hij vertelt over zijn jeugd en hoe hij Samira leerde kennen. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Bekijk ook Mocro Maffia: Joey krijgt cursus straattaal van Tonnano in Joey en z'n Matties (video) Bekijk deze video » Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video) Bekijk deze video »
Serie :
Mocro Maffia: Zo leerde Taxi zijn Samira kennen (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia: Zo leerde Taxi zijn Samira kennen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV