Zien: Arjen Lubach maakt kennis met chef-dirigent Lorenzo Viotti

Zien: Arjen Lubach maakt kennis met chef-dirigent Lorenzo Viotti

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> maakt kennis met chef-dirigent <em>Lorenzo Viotti</em> Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lorenzo Viotti is sinds kort de chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest en de Nationale Opera. Hij werd aan ons geïntroduceerd middels een soort "parfumreclame" (aldus Arjen Lubach), maar het is hoog tijd om hem eens beter te leren kennen. Daarom gaat Lubach uitgebreid met hem in gesprek in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Arjen Lubach maakt kennis met chef-dirigent Lorenzo Viotti

Lorenzo Viotti is sinds kort de chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest en de Nationale Opera. Hij werd aan ons geïntroduceerd middels een soort "parfumreclame" (aldus Arjen Lubach), maar het is hoog tijd om hem eens beter te leren kennen. Daarom gaat Lubach uitgebreid met hem in gesprek in De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV