Zembla over Thierry Baudet en Rusland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zembla over Thierry Baudet en Rusland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zembla over Thierry Baudet en Rusland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Als enige partij in de Tweede Kamer weigerde Forum voor Democratie vorige week de Russische inval in Oekraïne te veroordelen. Reden genoeg voor Zembla om nog eens een uitzending te wijden aan de banden van Thierry Baudet met Rusland. BegripTerwijl iedereen de Russische invasie scherp veroordeelt, toont de Forum-leider alle begrip voor het militaire geweld van Poetin. Jesse Klaver van GroenLinks wil dat het Forum voor Democratie wordt uitgesloten van vertrouwelijke informatie over de Oekraïneoorlog. En op verzoek van een Kamermeerderheid wordt onderzocht of er financiële banden zijn tussen Baudet en Rusland. AppberichtenZembla onthulde echter al in 2020, in de uitzending 'Baudet en het Kremlin', diverse vertrouwelijke appberichten van de voorman van Forum van Democratie. Daaruit blijkt dat hij banden heeft met het Kremlin. Waarom komt er nu pas een onderzoek, waarom was de Tweede Kamer al niet eerder gealarmeerd? Bekijk ook Thierry Baudet betreurt Russische inval: ‘Vreselijk dat kneuzen onze landen besturen’ Bekijk deze video » Jinek: Thierry Baudet beledigt Jaïr Ferwerda en vindt Poetin niet 'the bad guy' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Als enige partij in de Tweede Kamer weigerde Forum voor Democratie vorige week de Russische inval in Oekraïne te veroordelen. Reden genoeg voor Zembla om nog eens een uitzending te wijden aan de banden van Thierry Baudet met Rusland.

Begrip
Terwijl iedereen de Russische invasie scherp veroordeelt, toont de Forum-leider alle begrip voor het militaire geweld van Poetin. Jesse Klaver van GroenLinks wil dat het Forum voor Democratie wordt uitgesloten van vertrouwelijke informatie over de Oekraïneoorlog. En op verzoek van een Kamermeerderheid wordt onderzocht of er financiële banden zijn tussen Baudet en Rusland.

Appberichten
Zembla onthulde echter al in 2020, in de uitzending 'Baudet en het Kremlin', diverse vertrouwelijke appberichten van de voorman van Forum van Democratie. Daaruit blijkt dat hij banden heeft met het Kremlin. Waarom komt er nu pas een onderzoek, waarom was de Tweede Kamer al niet eerder gealarmeerd?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zembla

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV