Jaïr Ferwerda confronteert Martien Meiland: "Het is een trucje aan het worden"

Jaïr Ferwerda confronteert Martien Meiland: "Het is een trucje aan het worden"

Jaïr Ferwerda ging woensdag langs bij - waarschijnlijk - de bekendste lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen: Erica Meiland. Zij staat op de lijst van de Partij voor de Inwoners in Noordwijk. Eenmaal binnen spot Jaïr ook manlief Martien, die hij eens flink confronteert: "Het is een beetje een trucje aan het worden, de Meilandjes."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaïr Ferwerda</em> confronteert <em>Martien Meiland</em>: &quot;Het is een trucje aan het worden&quot; Jaïr Ferwerda ging woensdag langs bij - waarschijnlijk - de bekendste lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen: Erica Meiland. Zij staat op de lijst van de Partij voor de Inwoners in Noordwijk. Eenmaal binnen spot Jaïr ook manlief Martien, die hij eens flink confronteert: "Het is een beetje een trucje aan het worden, de Meilandjes." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. VooroordelenVolgens Martien hebben ze al langer te kampen met vooroordelen. Hij roept mensen dan ook op om eerst te kijken naar Chateau Bijstand, voor ze een oordeel vellen. Verder is het vooral Erica wat de klok slaat. Zij haalt in gesprek met Jaïr ook nog even uit naar buurman Harry Mens, die vond dat de vraagprijs voor hun huis te hoog was: "Die ziet het niet meer zo goed, hoor. Ik weet niet waarom hij van die rare dingen zegt, het is niet aardig." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Chateau Bijstand is vanaf maandag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda confronteert Martien Meiland: "Het is een trucje aan het worden"

Vooroordelen
Volgens Martien hebben ze al langer te kampen met vooroordelen. Hij roept mensen dan ook op om eerst te kijken naar Chateau Bijstand, voor ze een oordeel vellen. Verder is het vooral Erica wat de klok slaat. Zij haalt in gesprek met Jaïr ook nog even uit naar buurman Harry Mens, die vond dat de vraagprijs voor hun huis te hoog was: "Die ziet het niet meer zo goed, hoor. Ik weet niet waarom hij van die rare dingen zegt, het is niet aardig."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Chateau Bijstand is vanaf maandag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV