De Alleskunner VIPS: BN’ers gaan helemaal los in de ballenbak

De Alleskunner VIPS: BN’ers gaan helemaal los in de ballenbak

In De Alleskunner VIPS hebben de deelnemers er alles voor over om naar de volgende ronde te gaan. Vanavond betekent dat onder meer dat ze vol overgave in de ballenbak moeten duiken. En de bloedfanatieke bekende Nederlanders gaan helemaal los, zo is te zien in onderstaande beelden.

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: BN’ers gaan helemaal los in de ballenbak In De Alleskunner VIPS hebben de deelnemers er alles voor over om naar de volgende ronde te gaan. Vanavond betekent dat onder meer dat ze vol overgave in de ballenbak moeten duiken. En de bloedfanatieke bekende Nederlanders gaan helemaal los, zo is te zien in onderstaande beelden. De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: Bloedfanatieke BN’ers over deelname aan De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » Roos Schlikker over ongelukje in De Alleskunner VIPS: "Mijn haar vloog in brand" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV