Spoiler: Achmed Akkabi krijgt andere rol in nieuw seizoen Mocro Maffia

Spoiler: Achmed Akkabi krijgt andere rol in nieuw seizoen Mocro Maffia

Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia.

Sinds het eerste seizoen van Mocro Maffia is Achmed Akkabi creative producer van de serie. Donderdagavond werd tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam bekendgemaakt dat de serie doorgaat. RTL Boulevard sprak Achmed hierover.

Tekst gaat verder onder de video.

Spoiler: <em>Achmed Akkabi</em> krijgt andere rol in nieuw seizoen <em>Mocro Maffia</em> Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia. Sinds het eerste seizoen van Mocro Maffia is Achmed Akkabi creative producer van de serie. Donderdagavond werd tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam bekendgemaakt dat de serie doorgaat. RTL Boulevard sprak Achmed hierover. Tekst gaat verder onder de video. Achmed AkkabiVandaag werd de achtste en laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien op Videoland. Achmed Akkabi speelde een grote rol in de serie, maar dat zal snel veranderen. Aan RTL Boulevard vertelt Achmed dat hij een andere rol gaat krijgen in het nieuwe seizoen. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is exclusief te zien op Videoland Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: Achmed Akkabi krijgt andere rol in nieuw seizoen Mocro Maffia

Achmed Akkabi
Vandaag werd de achtste en laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien op Videoland. Achmed Akkabi speelde een grote rol in de serie, maar dat zal snel veranderen. Aan RTL Boulevard vertelt Achmed dat hij een andere rol gaat krijgen in het nieuwe seizoen.

Het vierde seizoen van Mocro Maffia is exclusief te zien op Videoland

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spoiler: Achmed Akkabi krijgt andere rol in nieuw seizoen Mocro Maffia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV