M gemist? Transgender vrouwen proberen massaal Oekraïne te verlaten

M gemist? Transgender vrouwen proberen massaal Oekraïne te verlaten

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 18 maart. Je kan ook de hele uitzending van 17 maart terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>M</em> gemist? <em>Transgender vrouwen</em> proberen massaal <em>Oekraïne</em> te verlaten Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 18 maart. Je kan ook de hele uitzending van 17 maart terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Rémy Bonny van Forbidden Colours vertelt in M over de situatie voor transgenders in Oekraïne. In het land is het veranderen van je geslacht niet toegestaan, steeds meer trans vrouwen proberen dus het land te verlaten. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
M gemist? Transgender vrouwen proberen massaal Oekraïne te verlaten

Rémy Bonny van Forbidden Colours vertelt in M over de situatie voor transgenders in Oekraïne. In het land is het veranderen van je geslacht niet toegestaan, steeds meer trans vrouwen proberen dus het land te verlaten.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV