De Alleskunner VIPS aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS, waarin bekende Nederlanders de meest uiteenlopende opdrachten moeten uitvoeren, ging afgelopen vrijdag spectaculair van start. Ook in de tweede aflevering moeten de deelnemers al hun vaardigheden aanwenden. Alle fragmenten uit deze uitzending De Alleskunner VIPS: BN’ers gaan helemaal los in de ballenbak Bekijk deze video » KroonNa de heftige strijd van vorige week zijn er nog 49 van de 55 bekende deelnemers in het spel. In deze tweede aflevering moeten ze onder meer een kroon zien te bemachtigen door elastieken aan elkaar te knopen. Ook spelen ze een quiz waarin ze de leeftijd van diverse modellen moeten inschatten. SamenwerkenVerder staat er ook iets op het programma wat je niet direct bij De Alleskunner, een zeer individueel spel, zou verwachten: de bekende Nederlanders moeten in groepen tegen elkaar strijden. Kunnen ze eigenlijk wel samenwerken? Want ook dat is een kwaliteit waarover De Alleskunner moet beschikken. Bekijk ook Eerste beelden De Alleskunner VIPS: Justine Pelmelay raakt blikken andere deelnemer Bekijk deze video » Video: Bloedfanatieke BN’ers over deelname aan De Alleskunner VIPS Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS, waarin bekende Nederlanders de meest uiteenlopende opdrachten moeten uitvoeren, ging afgelopen vrijdag spectaculair van start. Ook in de tweede aflevering moeten de deelnemers al hun vaardigheden aanwenden.

Kroon
Na de heftige strijd van vorige week zijn er nog 49 van de 55 bekende deelnemers in het spel. In deze tweede aflevering moeten ze onder meer een kroon zien te bemachtigen door elastieken aan elkaar te knopen. Ook spelen ze een quiz waarin ze de leeftijd van diverse modellen moeten inschatten.

Samenwerken
Verder staat er ook iets op het programma wat je niet direct bij De Alleskunner, een zeer individueel spel, zou verwachten: de bekende Nederlanders moeten in groepen tegen elkaar strijden. Kunnen ze eigenlijk wel samenwerken? Want ook dat is een kwaliteit waarover De Alleskunner moet beschikken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner VIPS

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV