Uitstel van executie: Lieve is bang dat ze geen eten voor dochter kan betalen

Uitstel van executie: Lieve is bang dat ze geen eten voor dochter kan betalen

In Uitstel van executie vertelt Lieve haar verhaal. Sinds haar scheiding is ze in de financiële problemen geraakt en ze komt er niet meer uit. Ze maakt haar post niet meer open en kan maandelijks niet rondkomen. “Ik heb zelfs nachtmerries dat ik word opgepakt en meengenomen omdat ik niet betaald heb”, vertelt Lieve. “Ik ben gewoon heel erg bang voor mijn kind, dat ik haar geen eten kan geven, of een dak boven haar hoofd.”

Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder.

Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Uitstel van executie</em>: Lieve is bang dat ze geen eten voor dochter kan betalen In Uitstel van executie vertelt Lieve haar verhaal. Sinds haar scheiding is ze in de financiële problemen geraakt en ze komt er niet meer uit. Ze maakt haar post niet meer open en kan maandelijks niet rondkomen. “Ik heb zelfs nachtmerries dat ik word opgepakt en meengenomen omdat ik niet betaald heb”, vertelt Lieve. “Ik ben gewoon heel erg bang voor mijn kind, dat ik haar geen eten kan geven, of een dak boven haar hoofd.” Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder. Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk vreugdevolle beelden uit Uitstel Van Executie aflevering 1: "Precies zoals ik het wilde" Bekijk deze video » Uitstel van executie: voor het eerst helpt makelaar iemand met huurwoning Bekijk deze video »
TV :
Uitstel van executie: Lieve is bang dat ze geen eten voor dochter kan betalenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV