Samenvatting Bayern München - Liverpool

Samenvatting Bayern München - Liverpool

Samenvatting Bayern München - Liverpool Alle goals Bayern München - Liverpool Bekijk hier de samenvatting en alle goals van de achtste finale in de Champions League. Samenvatting Bayern München - Liverpool Bekijk deze video » Bayern München - Liverpool 0-1 door Sadio Mané Bekijk deze video » Bayern München - Liverpool 1-1 door Joël Matip (eigen doelpunt) Bekijk deze video » Bayern München - Liverpool 1-2 door Virgil van Dijk Bekijk deze video » Bayern München - Liverpool 1-3 door Sadio Mané Bekijk deze video » Op woensdag 13 maart om 21.00 spelen Liverpool en Bayern München de return van hun achtste finale in de Champions League. In de wedstrijd, die gespeeld wordt in de Allianz Arena, ligt alles nog open. Liverpool heeft een zware taak in München, want op Anfield werd het 0-0. Nederlandse sterren Virgil van Dijk (die terugkomt van een schorsing) en Georginio Wijnaldum starten beide in de basis. Bayern München staat in de startblokken voor de thuiswedstrijd. David Alaba en Kingsley Coman zijn weer terug van een blessure. Laatstgenoemde zit echter op de bank. Arjen Robben zit met een kuitblessure op de tribune. Thomas Muller en Joshua Kimmich zijn beiden geschorst. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd FC Barcelona - Olympique Lyon Samenvatting FC Barcelona - Olympique Lyon Bekijk deze video » Bekijk hier waar je wedstrijd Bayern München - Liverpool live kunt bekijken
Voetbal :
Samenvatting Bayern München - Liverpool

Alle goals Bayern München - Liverpool

Bekijk hier de samenvatting en alle goals van de achtste finale in de Champions League.


Op woensdag 13 maart om 21.00 spelen Liverpool en Bayern München de return van hun achtste finale in de Champions League. In de wedstrijd, die gespeeld wordt in de Allianz Arena, ligt alles nog open.

Liverpool heeft een zware taak in München, want op Anfield werd het 0-0. Nederlandse sterren Virgil van Dijk (die terugkomt van een schorsing) en Georginio Wijnaldum starten beide in de basis.

Bayern München staat in de startblokken voor de thuiswedstrijd. David Alaba en Kingsley Coman zijn weer terug van een blessure. Laatstgenoemde zit echter op de bank. Arjen Robben zit met een kuitblessure op de tribune. Thomas Muller en Joshua Kimmich zijn beiden geschorst.


Bekijk hier waar je wedstrijd Bayern München - Liverpool live kunt bekijken

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Bayern München - Liverpool of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV