Vandaag Inside: gaat Erik ten Hag met zijn slechte Engels slagen bij Manchester United?

Vandaag Inside: gaat Erik ten Hag met zijn slechte Engels slagen bij Manchester United?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: gaat Erik ten Hag met zijn slechte Engels slagen bij <em>Manchester United</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Erik ten Hag, die de afgelopen jaren de successen aaneenreeg bij Ajax, lijkt op weg naar Manchester United. Er zijn zelfs al eerste gesprekken gevoerd, maar Wilfred Genee vraagt zich af of Ten Hag met zijn gebrekkige Engels zal slagen in Manchester. We zien een korte compilatie van het steenkolenengels van de trainer van Ajax, en René van der Gijp heeft zijn conclusie snel getrokken: "Dit kan écht niet!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Erik ten Hag, die de afgelopen jaren de successen aaneenreeg bij Ajax, lijkt op weg naar Manchester United. Er zijn zelfs al eerste gesprekken gevoerd, maar Wilfred Genee vraagt zich af of Ten Hag met zijn gebrekkige Engels zal slagen in Manchester. We zien een korte compilatie van het steenkolenengels van de trainer van Ajax, en René van der Gijp heeft zijn conclusie snel getrokken: "Dit kan écht niet!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV