Minister Kajsa Ollongren in Op1 over dienstplicht: 'Zie ik niet snel gebeuren' (video)

Minister Kajsa Ollongren in Op1 over dienstplicht: 'Zie ik niet snel gebeuren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Minister Kajsa Ollongren in <em>Op1</em> over dienstplicht: 'Zie ik niet snel gebeuren' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland is al met jachtvliegtuigen aanwezig aan de Oostgrens van de NAVO. Veelal gebeurt dit vanaf F35-vliegbasis Leeuwarden. Moet de dienstplicht ook terugkomen? Minister van Defensie Kajsa Ollongren zegt daarover in Op1: 'Ik wil graag nog een stap zetten. Dat betekent dat je mensen wil hebben. We kijken naar hoe het voor jonge mensen aantrekkelijk is om een paar jaar bij Defensie te leren en te werken. Maar dienstplicht zoals het ooit was zie ik niet snel terugkomen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Minister Kajsa Ollongren in Op1 over dienstplicht: 'Zie ik niet snel gebeuren' (video)

Nederland is al met jachtvliegtuigen aanwezig aan de Oostgrens van de NAVO. Veelal gebeurt dit vanaf F35-vliegbasis Leeuwarden. Moet de dienstplicht ook terugkomen? Minister van Defensie Kajsa Ollongren zegt daarover in Op1: 'Ik wil graag nog een stap zetten. Dat betekent dat je mensen wil hebben. We kijken naar hoe het voor jonge mensen aantrekkelijk is om een paar jaar bij Defensie te leren en te werken. Maar dienstplicht zoals het ooit was zie ik niet snel terugkomen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV