Mark Gillis geeft update over gezondheid na overval: "Met geen pen te beschrijven"

Mark Gillis geeft update over gezondheid na overval: "Met geen pen te beschrijven"

De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de overval en mishandeling op Mark Gillis. De zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis werd afgelopen november met grof geweld overvallen in zijn chalet. Hij werd geschopt, geslagen en vastgebonden. Mark geeft in RTL Boulevard een update over zijn gezondheid.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Gillis</em> geeft update over <em>gezondheid</em> na <em>overval</em>: &quot;Met geen pen te beschrijven&quot; De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de overval en mishandeling op Mark Gillis. De zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis werd afgelopen november met grof geweld overvallen in zijn chalet. Hij werd geschopt, geslagen en vastgebonden. Mark geeft in RTL Boulevard een update over zijn gezondheid. Tekst gaat verder onder de video. Gewelddadige overvalIn de nacht van 6 op 7 november komt Mark Gillis thuis van een feest, als hij bij zijn chalet aankomt wachten de overvallers hem op en sleuren hem hardhandig naar binnen. Mark slaapt nog altijd slecht: "Het is met geen pen te beschrijven, van ieder geluidje word ik wakker. Dan kijk ik weer gelijk op de camera’s." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mark Gillis geeft update over gezondheid na overval: "Met geen pen te beschrijven"

Gewelddadige overval
In de nacht van 6 op 7 november komt Mark Gillis thuis van een feest, als hij bij zijn chalet aankomt wachten de overvallers hem op en sleuren hem hardhandig naar binnen. Mark slaapt nog altijd slecht: "Het is met geen pen te beschrijven, van ieder geluidje word ik wakker. Dan kijk ik weer gelijk op de camera’s."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV