Live stream loting WK voetbal 2022 in Doha (vrijdag 1 april)

Live stream loting WK voetbal 2022 in Doha (vrijdag 1 april)

Kijk vrijdag 1 april vanaf 18.00 uur LIVE naar de loting van het WK voetbal via de livestream hierboven.

Op vrijdag 1 april weten we welke tegenstanders het Nederlands elftal kan gaan loten in de groepsfase van het WK. Live vanuit Doha komen rond de klok van 18.00 uur de balletjes uit de kommen. Je kunt de loting volgen via bovenstaande livestream.

De loting van de groepsfase van het WK in Doha is op vrijdag 1 april vanaf 18.00 uur (Nederlandse tijd) live te zien op het Belgische Canvas en online via onder meer bovenstaande livestream.

Live stream loting <em>WK voetbal 2022</em> in Doha (vrijdag 1 april) Kijk vrijdag 1 april vanaf 18.00 uur LIVE naar de loting van het WK voetbal via de livestream hierboven. Op vrijdag 1 april weten we welke tegenstanders het Nederlands elftal kan gaan loten in de groepsfase van het WK. Live vanuit Doha komen rond de klok van 18.00 uur de balletjes uit de kommen. Je kunt de loting volgen via bovenstaande livestream. De loting van de groepsfase van het WK in Doha is op vrijdag 1 april vanaf 18.00 uur (Nederlandse tijd) live te zien op het Belgische Canvas en online via onder meer bovenstaande livestream. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside over WK Qatar: "Ben heel trots op Louis van Gaal" Bekijk deze video » Ronald de Boer blijft Qatar schaamteloos verdedigen: "6500 doden totale onzin" Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting WK voetbal 2022 in Doha (vrijdag 1 april)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting WK voetbal 2022 in Doha (vrijdag 1 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV