Attje Kuiken haalt uit naar Hugo de Jonge: "Minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn"

Attje Kuiken haalt uit naar Hugo de Jonge: "Minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Attje Kuiken</em> haalt uit naar <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Attje Kuiken, Tweede Kamerlid namens de PvdA, werd dinsdag stevig aan de tand gevoeld door Tijs van den Brink. Zij zat er namelijk flink op te hameren dat Hugo de Jonge zich moet verantwoorden in de Tweede Kamer voor zijn rol bij de beruchte mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Het vormde voor Kuiken gelegenheid om nog eens uit te halen naar de communicatie van De Jonge: "Een minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn." Daarmee lijkt ze te insinueren dat De Jonge dat nu niet is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Attje Kuiken haalt uit naar Hugo de Jonge: "Minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn"

Attje Kuiken, Tweede Kamerlid namens de PvdA, werd dinsdag stevig aan de tand gevoeld door Tijs van den Brink. Zij zat er namelijk flink op te hameren dat Hugo de Jonge zich moet verantwoorden in de Tweede Kamer voor zijn rol bij de beruchte mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Het vormde voor Kuiken gelegenheid om nog eens uit te halen naar de communicatie van De Jonge: "Een minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn." Daarmee lijkt ze te insinueren dat De Jonge dat nu niet is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Attje Kuiken haalt uit naar Hugo de Jonge: "Minister moet eerlijk en fatsoenlijk zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV