Vrijdag in Het jaar van Fortuyn: Pim richt de LPF op

Vrijdag in Het jaar van Fortuyn: Pim richt de LPF op

Vrijdag is in Het jaar van Fortuyn te zien hoe Pim zijn eigen partij opricht: de Lijst Pim Fortuyn (LPF). Dat maakt Ad Melkert uiteraard niet blij: "Ik dacht dat we net van die malloot af waren", verzucht hij tegen Gerdi Verbeet. Bekijk het fragment hieronder.

Vrijdag in <em>Het jaar van Fortuyn</em>: Pim richt de LPF op Vrijdag is in Het jaar van Fortuyn te zien hoe Pim zijn eigen partij opricht: de Lijst Pim Fortuyn (LPF). Dat maakt Ad Melkert uiteraard niet blij: "Ik dacht dat we net van die malloot af waren", verzucht hij tegen Gerdi Verbeet. Bekijk het fragment hieronder. Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Pim Fortuyn en Ad Melkert clashen tijdens debat na gemeenteraadsverkiezingen 2002 Bekijk deze video » Het jaar van Fortuyn: Melkert lacht om ‘achterlijke cultuur’-uitspraak Pim Fortuyn Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Het jaar van Fortuyn: Pim richt de LPF op

Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV