Splinter Chabot in Jinek: "Waarom mag je als volwassene niet meer in sprookjes geloven?"

Splinter Chabot in Jinek: "Waarom mag je als volwassene niet meer in sprookjes geloven?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Splinter Chabot</em> in Jinek: &quot;Waarom mag je als volwassene niet meer in <em>sprookjes</em> geloven?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Splinter Chabot krijgt veel roem toegezwaaid voor zijn tweede roman, Als de hemel genoeg ruimte heeft. Hierin neemt hij de lezer mee naar een sprookjesachtige, magische wereld. Daaruit blijkt volgens Eva Jinek de enorme fantasie van Chabot, en ze wil weten of hij zelf ook in een fantasiewereld leeft. Chabot zegt het jammer te vinden dat je als volwassene niet meer in sprookjes en magie "mag" geloven. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Splinter Chabot in Jinek: "Waarom mag je als volwassene niet meer in sprookjes geloven?"

Splinter Chabot krijgt veel roem toegezwaaid voor zijn tweede roman, Als de hemel genoeg ruimte heeft. Hierin neemt hij de lezer mee naar een sprookjesachtige, magische wereld. Daaruit blijkt volgens Eva Jinek de enorme fantasie van Chabot, en ze wil weten of hij zelf ook in een fantasiewereld leeft. Chabot zegt het jammer te vinden dat je als volwassene niet meer in sprookjes en magie "mag" geloven.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Splinter Chabot in Jinek: "Waarom mag je als volwassene niet meer in sprookjes geloven?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV