RTL Nieuws gemist? Nederland noteert hoogste inflatie sinds april 1976

RTL Nieuws gemist? Nederland noteert hoogste inflatie sinds april 1976

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Nederland noteert <em>hoogste inflatie</em> sinds april 1976 De prijzen van boodschappen, benzine en de gasrekening zijn gigantisch opgelopen. Nederlanders waren in maart 9,7 procent duurder uit dan een jaar eerder. Het is de hoogste inflatie sinds april 1976, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. De inflatie is al maanden aan het stijgen, hoe dat komt en hoelang dat nog door blijft gaan? Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Video: Belgische benzine dit weekend spotgoedkoop Bekijk deze video » Caroline van der Plas begrijpt de vleestaks niet: "Dan sta je los van de samenleving" (video) Bekijk deze video » Lange rijen voor tankstations: 'Hier tank je onder de 2 euro' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Nederland noteert hoogste inflatie sinds april 1976

De prijzen van boodschappen, benzine en de gasrekening zijn gigantisch opgelopen. Nederlanders waren in maart 9,7 procent duurder uit dan een jaar eerder. Het is de hoogste inflatie sinds april 1976, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. De inflatie is al maanden aan het stijgen, hoe dat komt en hoelang dat nog door blijft gaan?

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws gemist? Nederland noteert hoogste inflatie sinds april 1976 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV