Koning Willem-Alexander reageert op medische ingreep Máxima

Koning Willem-Alexander reageert op medische ingreep Máxima

Koning Willem-Alexander reageert op medische ingreep Máxima De Koninklijke Familie trotseerde gisteren weer en wind voor de hulpactie 'NLdoet' en stak de handen uit de mouwen, zo was te zien in RTL Boulevard. Medische ingreep MáximaKoningin Máxima ontbrak vanwege de medische ingreep die ze eerder deze week onderging. Willem-Alexander zegt hierover: "Natuurlijk is het veel leuker om het met haar samen te doen maar het gaat heel goed met haar. Het doktersadvies is om tot het weekend rust te houden maar u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken." NLdoetDe hulpactie 'NLdoet' van het Oranjefonds kan altijd op veel steun van de Koninklijke Familie rekenen. Zo stortten Prinses Beatrix en Prins Constantijn zich deze keer op het poetsen van instrumenten in Huizen terwijl de koning de kinderboerderij in Soest met een bezoek verblijdde. Bekijk de beelden. 'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen' Bekijk deze video »
TV :

De Koninklijke Familie trotseerde gisteren weer en wind voor de hulpactie 'NLdoet' en stak de handen uit de mouwen, zo was te zien in RTL Boulevard.

Medische ingreep Máxima
Koningin Máxima ontbrak vanwege de medische ingreep die ze eerder deze week onderging. Willem-Alexander zegt hierover: "Natuurlijk is het veel leuker om het met haar samen te doen maar het gaat heel goed met haar. Het doktersadvies is om tot het weekend rust te houden maar u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken."

NLdoet
De hulpactie 'NLdoet' van het Oranjefonds kan altijd op veel steun van de Koninklijke Familie rekenen. Zo stortten Prinses Beatrix en Prins Constantijn zich deze keer op het poetsen van instrumenten in Huizen terwijl de koning de kinderboerderij in Soest met een bezoek verblijdde. Bekijk de beelden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander reageert op medische ingreep Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: beatrix, koningin, koning, rekenen, wind, koning willem alexander, prins constantijn, prins, prinses, staken, prinses-beatrix, koninklijke familie, ingreep, hulpactie, rtl boulevard, boulevard, instrumenten, soest, nl doet, vrijwilligersactie, nldoet, tv-programma, steken, kinderboerderij, weekend, video, rtl, royals, reactie, familie

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.