Bekijk zeer heftige beelden na schietpartij in metrostation Brooklyn

Bekijk zeer heftige beelden na schietpartij in metrostation Brooklyn

Vandaag zijn in een metrostation in New York meerdere personen neergeschoten. Het gebeurde in het station 36th Street in het zuiden van het stadsdeel Brooklyn. Bekijk hieronder heftige beelden vlak na de schietpartij in het metrostation.

Lees verder onder de video.

Bekijk zeer heftige beelden na schietpartij in metrostation <em>Brooklyn</em> Vandaag zijn in een metrostation in New York meerdere personen neergeschoten. Het gebeurde in het station 36th Street in het zuiden van het stadsdeel Brooklyn. Bekijk hieronder heftige beelden vlak na de schietpartij in het metrostation. Lees verder onder de video. OchtendspitsNaast dat er een schietpartij gaande was, zijn er ook explosieven gevonden. Er is nog niets duidelijk over het aantal slachtoffers. Het metroverkeer in de omgeving is momenteel stilgelegd. "De schutter opende het vuur tijdens de ochtendspits. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig", aldus NOS. Bekijk hierboven de zeer heftige beelden vanuit het metrostation in Brooklyn. Bekijk ook RTL Boulevard: Nikkie Plessen over huwelijk Brooklyn Beckham en Nicola Peltz Bekijk deze video » Zien: Chaos in New York na schietpartij in metrostation Brooklyn Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk zeer heftige beelden na schietpartij in metrostation Brooklyn

Ochtendspits
Naast dat er een schietpartij gaande was, zijn er ook explosieven gevonden. Er is nog niets duidelijk over het aantal slachtoffers. Het metroverkeer in de omgeving is momenteel stilgelegd. "De schutter opende het vuur tijdens de ochtendspits. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig", aldus NOS.

Bekijk hierboven de zeer heftige beelden vanuit het metrostation in Brooklyn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV