Sam Hagens onthult in Vandaag Inside: "Pieter Omtzigt niet van plan partij op te richten"

Sam Hagens onthult in Vandaag Inside: "Pieter Omtzigt niet van plan partij op te richten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sam Hagens</em> onthult in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Pieter Omtzigt niet van plan partij op te richten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Politiek verslaggever Sam Hagens onthult in Vandaag Inside dat Pieter Omtzigt - in ieder geval voorlopig - niet van plan is om een eigen partij op te richten. Hij sprak de afgesplitste CDA'er in de kantine van de Tweede Kamer, waar Omtzigt dus opvallend openhartig bleek te zijn. Ook het CDA zelf en een mogelijke concurrent als de VVD maken zich weinig zorgen: als Omtzigt een partij op moet richten zal hij al zijn tijd daarin moeten steken. Dat gaat ten koste van waar hij het beste in is: Tweede Kamerwerk. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen haalt uit naar Johnny de Mol: "Belachelijk dat hij op vakantie gaat" Bekijk deze video » Johan Derksen over masturberen: "'s Ochtends na koffie beginnen, vlak voor avondeten klaar" Bekijk deze video » René van der Gijp is klaar met André Onana: "Weg ermee, gekkigheid!" Bekijk deze video » Zien: mannen Vandaag Inside maken Constance Scholten van EarthToday belachelijk Bekijk deze video » Johan Derksen verbijsterd: 60 miljard naar milieu, maar burgers kunnen rekening niet betalen Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politiek verslaggever Sam Hagens onthult in Vandaag Inside dat Pieter Omtzigt - in ieder geval voorlopig - niet van plan is om een eigen partij op te richten. Hij sprak de afgesplitste CDA'er in de kantine van de Tweede Kamer, waar Omtzigt dus opvallend openhartig bleek te zijn. Ook het CDA zelf en een mogelijke concurrent als de VVD maken zich weinig zorgen: als Omtzigt een partij op moet richten zal hij al zijn tijd daarin moeten steken. Dat gaat ten koste van waar hij het beste in is: Tweede Kamerwerk.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sam Hagens onthult in Vandaag Inside: "Pieter Omtzigt niet van plan partij op te richten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV