Zien: Yvonne Coldeweijer geniet van aandacht in rechtszaak Samantha Steenwijk

Zien: Yvonne Coldeweijer geniet van aandacht in rechtszaak Samantha Steenwijk

Vanmorgenvroeg moesten Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer op komen draven in de rechtbank. Yvonne had gemeld dat de zangeres illegale dieetpillen gebruikte tijdens het afvallen, maar volgens Steenwijk was dit helemaal niet waar. Mediaverslaggever Rob Goossens praat ons in RTL Boulevard bij over de rechtszaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Yvonne Coldeweijer</em> geniet van aandacht in rechtszaak <em>Samantha Steenwijk</em> Vanmorgenvroeg moesten Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer op komen draven in de rechtbank. Yvonne had gemeld dat de zangeres illegale dieetpillen gebruikte tijdens het afvallen, maar volgens Steenwijk was dit helemaal niet waar. Mediaverslaggever Rob Goossens praat ons in RTL Boulevard bij over de rechtszaak. Tekst gaat verder onder de video. Yvonne & Samantha"Je zou verwachten dat Yvonne gespannen zou zijn en Samantha wat relaxter, maar het was totaal omgekeerd. Yvonne die zat daar alsof ze een dagje naar de Efteling was en Samantha maakte een gespannen indruk", aldus Rob Goossens. De uitspraak over de zaak is over twee weken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Yvonne Coldeweijer geniet van aandacht in rechtszaak Samantha Steenwijk

Yvonne & Samantha
"Je zou verwachten dat Yvonne gespannen zou zijn en Samantha wat relaxter, maar het was totaal omgekeerd. Yvonne die zat daar alsof ze een dagje naar de Efteling was en Samantha maakte een gespannen indruk", aldus Rob Goossens. De uitspraak over de zaak is over twee weken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV