Officiële teaser Temptation Island 2022: Veel drama op de Dominicaanse Republiek

Officiële teaser Temptation Island 2022: Veel drama op de Dominicaanse Republiek

Vanaf 28 april presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. Ze volgen de liefdesavonturen van vier nieuwe Nederlandse koppels en verschillende singles. Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen.

Tekst gaat verder onder de video.

Officiële teaser <em>Temptation Island 2022</em>: Veel drama op de <em>Dominicaanse Republiek</em> Vanaf 28 april presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. Ze volgen de liefdesavonturen van vier nieuwe Nederlandse koppels en verschillende singles. Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Tekst gaat verder onder de video. KoppelsDit seizoen gaan er weer vier koppels naar een tropische bestemming om zich apart van hun geliefde te omringen met vrijgezellen. Het is de grote vraag of ze dan terugkeren naar hun partner, of toch de liefde vinden bij een ander. Dit jaar doen Whitney en Iris, Ivo en Maris, Linde en Jan Sietze en Annebel en René mee aan Temptation Island. Bekijk de officiële teaser van Temptation Island: Love or Leave hierboven. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland. Bekijk ook Kaj Gorgels over nieuw seizoen Temptation Island: "Dit is nog nooit eerder gebeurd" (video) Bekijk deze video » Gianni van der B. (Temptation Island) uit Dubai overgekomen en gearresteerd vanwege drugszaak (video) Bekijk deze video »
Temptation Island :
Officiële teaser Temptation Island 2022: Veel drama op de Dominicaanse Republiek

Koppels
Dit seizoen gaan er weer vier koppels naar een tropische bestemming om zich apart van hun geliefde te omringen met vrijgezellen. Het is de grote vraag of ze dan terugkeren naar hun partner, of toch de liefde vinden bij een ander. Dit jaar doen Whitney en Iris, Ivo en Maris, Linde en Jan Sietze en Annebel en René mee aan Temptation Island.

Bekijk de officiële teaser van Temptation Island: Love or Leave hierboven. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV