Bekijk de beelden: Feest in Eindhoven na krankzinnige bekerfinale

Bekijk de beelden: Feest in Eindhoven na krankzinnige bekerfinale

Bekijk de beelden: Feest in <em>Eindhoven</em> na krankzinnige <em>bekerfinale</em> PSV heeft zondag de TOTO KNVB Beker gewonnen. In de finale werd er met 2-1 gewonnen van Ajax. De laatste keer dat PSV dit toernooi won, was in 2012. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat PSV een bekerfinale wint van Ajax, reden genoeg voor een feestje in Eindhoven. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax Bekijk deze video » Zien: Cody Gakpo heeft vertrouwen in landstitel na gewonnen bekerfinale Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de beelden: Feest in Eindhoven na krankzinnige bekerfinale

PSV heeft zondag de TOTO KNVB Beker gewonnen. In de finale werd er met 2-1 gewonnen van Ajax. De laatste keer dat PSV dit toernooi won, was in 2012. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat PSV een bekerfinale wint van Ajax, reden genoeg voor een feestje in Eindhoven.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Feest in Eindhoven na krankzinnige bekerfinale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV