Rapper Murda moet 4 jaar de cel in door songteksten (Shownieuws)

Rapper Murda moet 4 jaar de cel in door songteksten (Shownieuws)

De Nederlands-Turkse rapper Murda is dinsdag in Turkije veroordeeld tot een celstraf van vier jaar en twee maanden voor songteksten waarin hij het gebruik van cannabis zou aansporen. Dat heeft zijn manager laten weten aan het ANP. De rapper gaat in hoger beroep tegen de straf. Hij begrijpt niets van deze straf. Bekijk zijn videoboodschap hieronder.

"Ik zal dit nooit begrijpen"
De rapper snapt niet dat hij is gestraft: "De rechter denkt dat mijn dochter het door deze nummers verdient om haar vader vier jaar en twee maanden niet te zien. Hetzelfde geldt voor mijn familie. Ik zal dit nooit begrijpen en het er nooit mee eens zijn. Heel verdrietig."

Bekijk de Shownieuws-video met de videoboodschap van Murda hieronder.

Rapper Murda moet 4 jaar de cel in door songteksten (<em>Shownieuws</em>) De Nederlands-Turkse rapper Murda is dinsdag in Turkije veroordeeld tot een celstraf van vier jaar en twee maanden voor songteksten waarin hij het gebruik van cannabis zou aansporen. Dat heeft zijn manager laten weten aan het ANP. De rapper gaat in hoger beroep tegen de straf. Hij begrijpt niets van deze straf. Bekijk zijn videoboodschap hieronder. "Ik zal dit nooit begrijpen"De rapper snapt niet dat hij is gestraft: "De rechter denkt dat mijn dochter het door deze nummers verdient om haar vader vier jaar en twee maanden niet te zien. Hetzelfde geldt voor mijn familie. Ik zal dit nooit begrijpen en het er nooit mee eens zijn. Heel verdrietig." Bekijk de Shownieuws-video met de videoboodschap van Murda hieronder. Bekijk ook Video: dochter Danny de Munk krijgt heftige berichten na beschuldigingen Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Shownieuws: hierom wil Rachel Hazes Roxeanne in de rechtbank zien Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV