D66 zorgt voor frustratie bij Floor Bremer: "Partij van moreel leiderschap!"

D66 zorgt voor frustratie bij Floor Bremer: "Partij van moreel leiderschap!"

D66 wordt van alle kanten bedolven onder kritiek vanwege de slappe houding in een kwestie van seksueel grensoverschrijdend gedrag van een partijprominent. Na het uitlekken van het rapport blijft het angstvallig stil binnen de partij, en dat frustreert politiek verslaggever Floor Bremer: "Het is de partij die altijd zegt van het moreel leiderschap te zijn."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>D66</em> zorgt voor frustratie bij <em>Floor Bremer</em>: &quot;Partij van moreel leiderschap!&quot; D66 wordt van alle kanten bedolven onder kritiek vanwege de slappe houding in een kwestie van seksueel grensoverschrijdend gedrag van een partijprominent. Na het uitlekken van het rapport blijft het angstvallig stil binnen de partij, en dat frustreert politiek verslaggever Floor Bremer: "Het is de partij die altijd zegt van het moreel leiderschap te zijn." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jan PaternotteBij Jinek aan tafel blikt Bremer terug op een verhit interview met Tweede Kamerlid van D66 Jan Paternotte. Uit dat interview komt de frustratie van Bremer duidelijker dan ooit naar voren, want meerdere malen kwalificeert ze het optreden van het D66-bestuur als "slap". Volgens de politiek verslaggever heeft D66 altijd gezegd dat je "moet optreden" en "openheid van zaken moet geven" als dit soort dingen binnen een organisatie gebeuren. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
D66 zorgt voor frustratie bij Floor Bremer: "Partij van moreel leiderschap!"

Jan Paternotte
Bij Jinek aan tafel blikt Bremer terug op een verhit interview met Tweede Kamerlid van D66 Jan Paternotte. Uit dat interview komt de frustratie van Bremer duidelijker dan ooit naar voren, want meerdere malen kwalificeert ze het optreden van het D66-bestuur als "slap". Volgens de politiek verslaggever heeft D66 altijd gezegd dat je "moet optreden" en "openheid van zaken moet geven" als dit soort dingen binnen een organisatie gebeuren.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV