Snollebollekes komt met nieuwe single: Sorry voor de Overlast (RTL Boulevard)

Snollebollekes komt met nieuwe single: Sorry voor de Overlast (RTL Boulevard)

Snollebollekes komt met nieuwe single: <em>Sorry voor de Overlast</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Stilzitten, dat is niks voor Rob Kemps. Een presentatieklusje hier, deelname aan een tv-programma daar en ondertussen van feesttent naar feesttent in z'n rode pak als Snollebolleke. Vrijdag kwam de nieuwe single Sorry voor de Overlast uit en was er in het drukke schema van Rob heel even tijd voor een gesprek met RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: nieuwe verdachte in zaak Madaleine McCan zit vast wegens andere misdrijf Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Pamela Teves vereerd met rol in GTST: 'Werken houdt me jong' Bekijk deze video » Rob Goossens: 'Voice-verhaal beschadigd door vage beschuldiging Ellen ten Damme' (video) Bekijk deze video » Zien: Morbius-acteur Jared Leto valt in slaap tijdens interview met Eric de Munck Bekijk deze video » Aran Bade bezoekt feestende Volendammers voor RTL Boulevard: 'Alsof het EK gewonnen is' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Nasrdin Dchar aan de slag bij Videoland: 'Nieuw avontuur' (video) Bekijk deze video »
TV :
Snollebollekes komt met nieuwe single: Sorry voor de Overlast (RTL Boulevard)

Stilzitten, dat is niks voor Rob Kemps. Een presentatieklusje hier, deelname aan een tv-programma daar en ondertussen van feesttent naar feesttent in z'n rode pak als Snollebolleke. Vrijdag kwam de nieuwe single Sorry voor de Overlast uit en was er in het drukke schema van Rob heel even tijd voor een gesprek met RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Snollebollekes komt met nieuwe single: Sorry voor de Overlast (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV