Bekijk de beelden van Erik en Brigitte in Frankrijk (Ik Vertrek)

Bekijk de beelden van Erik en Brigitte in Frankrijk (Ik Vertrek)

Zaterdagavond zagen we in Ik vertrek Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt. Bekijk een fragment uit Ik vertrek hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden van <em>Erik en Brigitte</em> in Frankrijk (<em>Ik Vertrek</em>) Zaterdagavond zagen we in Ik vertrek Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt. Bekijk een fragment uit Ik vertrek hieronder. Tekst gaat verder onder de video. 100.000Erik en Brigitte beginnen in Chancelade aan de verbouwing van een statig pand uit 1900 met een enorm lap grond. Met een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Waar Brigitte best wat beren op de weg ziet, maakt Erik zich totaal geen zorgen. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Britse pers haalt uit naar prins Harry na persoonlijk interview (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de beelden van Erik en Brigitte in Frankrijk (Ik Vertrek)

100.000
Erik en Brigitte beginnen in Chancelade aan de verbouwing van een statig pand uit 1900 met een enorm lap grond. Met een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Waar Brigitte best wat beren op de weg ziet, maakt Erik zich totaal geen zorgen.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's