Charly Luske laat zijn 'zangkunsten' horen tijdens Code van Coppens (video)

Charly Luske laat zijn 'zangkunsten' horen tijdens Code van Coppens (video)

Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom. Bekijk de beelden hiervan hieronder.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Charly Luske laat zijn 'zangkunsten' horen tijdens <em>Code van Coppens</em> (video) Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom. Bekijk de beelden hiervan hieronder. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's