Bekijk de speech van verkiezingenwinnaar Thierry Baudet (Forum voor Democratie)

Bekijk de speech van verkiezingenwinnaar Thierry Baudet (Forum voor Democratie)

Bekijk de speech van verkiezingenwinnaar <em>Thierry Baudet</em> (Forum voor Democratie) De meeste uitslagen zijn binnen en de resultaten van de Provinciale Statenverkiezing van gisteren tekenen zich af. Eén ding is in ieder geval duidelijk: Forum voor Democratie van Thierry Baudet mag zich de grote winnaar noemen. Volgens de laatste berichten zal de partij met twaalf zetels in de Eerste Kamer komen, evenveel als regeringspartij VVD, die er één verliest. Update: De uil van Minerva uit speech van Baudet doet nodige wenkbrauwen fronsen. Update: Waarom stemt Volendam nu op Baudet in plaats van op Wilders? Update: De plannen van Thierry Baudet en Forum voor Democratie. Update: Geert Wilders feliciteert Thierry Baudet met overwinning. 22 minutenThierry Baudet mocht na zo'n enorm succes natuurlijk een overwinningsspeech houden. Waar hij zich tijdens de campagne vaak bediende van Wilders-achtige verkiezingsretoriek, begint Baudet zijn maar liefst 22 minuten durende speech met poëtische volzinnen als 'de uil van Minerva spreidt zijn vleugels bij het vallen van de avond'. Al snel gaat hij echter weer over op zijn gebruikelijke repertoire: 'We worden ondermijnd door de bestuurders, een kliekje omhooggevallen netwerkers.' Jinek gemist? Thierry Baudet blikt terug op het RTL Verkiezingsdebat Bekijk deze video » Economisch onbenulAl snel komt Baudet uit bij het beleid van premier Mark Rutte: 'Economisch onbenul Rutte verhoogt de belastingen op het dieptepunt van de crisis.' De speech van Baudet heeft op Twitter al tot veel reacties geleid. Zo bestempelen diverse mensen de toespraak als 'elitair gebral' en wordt Baudet een 'semi-literaire doemprediker' genoemd. Dat zal Baudet allemaal weinig uitmaken: het Forum voor Democratie heeft een historische overwinning behaald. Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'Klaas Dijkhoff flirt met Groenlinks' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de speech van verkiezingenwinnaar Thierry Baudet (Forum voor Democratie)

De meeste uitslagen zijn binnen en de resultaten van de Provinciale Statenverkiezing van gisteren tekenen zich af. Eén ding is in ieder geval duidelijk: Forum voor Democratie van Thierry Baudet mag zich de grote winnaar noemen. Volgens de laatste berichten zal de partij met twaalf zetels in de Eerste Kamer komen, evenveel als regeringspartij VVD, die er één verliest.

Update: De uil van Minerva uit speech van Baudet doet nodige wenkbrauwen fronsen.

Update: Waarom stemt Volendam nu op Baudet in plaats van op Wilders?

Update: De plannen van Thierry Baudet en Forum voor Democratie.

Update: Geert Wilders feliciteert Thierry Baudet met overwinning.

22 minuten
Thierry Baudet mocht na zo'n enorm succes natuurlijk een overwinningsspeech houden. Waar hij zich tijdens de campagne vaak bediende van Wilders-achtige verkiezingsretoriek, begint Baudet zijn maar liefst 22 minuten durende speech met poëtische volzinnen als 'de uil van Minerva spreidt zijn vleugels bij het vallen van de avond'. Al snel gaat hij echter weer over op zijn gebruikelijke repertoire: 'We worden ondermijnd door de bestuurders, een kliekje omhooggevallen netwerkers.'

Economisch onbenul
Al snel komt Baudet uit bij het beleid van premier Mark Rutte: 'Economisch onbenul Rutte verhoogt de belastingen op het dieptepunt van de crisis.' De speech van Baudet heeft op Twitter al tot veel reacties geleid. Zo bestempelen diverse mensen de toespraak als 'elitair gebral' en wordt Baudet een 'semi-literaire doemprediker' genoemd. Dat zal Baudet allemaal weinig uitmaken: het Forum voor Democratie heeft een historische overwinning behaald.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de speech van verkiezingenwinnaar Thierry Baudet (Forum voor Democratie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV