Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het zeer succesvolle talkshowtrio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee keren na een korte zomerstop terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Vandaag Inside. Vanaf maandag 15 augustus kunnen kijkers weer naar een nieuw seizoen kijken. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen in Vandaag Inside over nieuwe look: "Ik heb twee nieuwe kronen" Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside: "Ik vind dit geen reden om Peter Gillis te ontslaan" Bekijk deze video » Johan Derksen spreekt steun uit naar boeren: "Ik heb inmiddels tien vlaggen" Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Erik ten Hag in Vandaag Inside: "Wie denkt hij nou dat hij is?" Bekijk deze video » René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Bekijk deze video » RelletjesHet is de verwachting dat het programma ook dit seizoen niet weg zal blijven van de nodige relletjes. Vorig seizoen raakte Johan Derksen bijvoorbeeld in opspraak vanwege een mislukte anekdote die de boeken in ging als de kaarsrel. In ieder geval zullen de heren ook dit seizoen hun mening niet onder stoelen of banken steken. WK voetbalVoor de fans van het programma is er dit seizoen goed nieuws: vanaf november zijn de heren zeven dagen in de week te zien bij SBS6. De reden daarvoor is het WK voetbal, dat op dat moment in Qatar plaatsvind. Bekijk ook Johan Derksen over nieuw seizoen Vandaag Inside: 'Zo'n uurtje vliegt om' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Vandaag Inside vanaf maandag weer terug, mensen worden verwend' Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 15 August 2022 om 22:39

Het zeer succesvolle talkshowtrio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee keren na een korte zomerstop terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Vandaag Inside. Vanaf maandag 15 augustus kunnen kijkers weer naar een nieuw seizoen kijken.

Relletjes
Het is de verwachting dat het programma ook dit seizoen niet weg zal blijven van de nodige relletjes. Vorig seizoen raakte Johan Derksen bijvoorbeeld in opspraak vanwege een mislukte anekdote die de boeken in ging als de kaarsrel. In ieder geval zullen de heren ook dit seizoen hun mening niet onder stoelen of banken steken.

WK voetbal
Voor de fans van het programma is er dit seizoen goed nieuws: vanaf november zijn de heren zeven dagen in de week te zien bij SBS6. De reden daarvoor is het WK voetbal, dat op dat moment in Qatar plaatsvind.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's