Italië Songfestival 2019: Mahmood - Soldi

Italië Songfestival 2019: Mahmood - Soldi

Italië Songfestival 2019: Mahmood - Soldi Italië stuurt Alessandro Mahmoud, ook wel bekend als Mahmood, naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Met Soldi brengt hij een eigentijds nummer, gezongen in het Italiaans. In 2016 verwierf de zanger in Italië grote bekendheid vanwege zijn deelname aan het prestigieuze San Remo-Festival, waar hij als vierde eindigde. Bekijk de video van Soldi. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival. Bekijk ook Armenië Songfestival 2019: Srbuk - Walking Out Bekijk deze video » Malta Songfestival 2019: Michela Pace - Chameleon Bekijk deze video »
Muziek :

Italië stuurt Alessandro Mahmoud, ook wel bekend als Mahmood, naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Met Soldi brengt hij een eigentijds nummer, gezongen in het Italiaans. In 2016 verwierf de zanger in Italië grote bekendheid vanwege zijn deelname aan het prestigieuze San Remo-Festival, waar hij als vierde eindigde. Bekijk de video van Soldi.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival.

Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Italië Songfestival 2019: Mahmood - Soldi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV