André van Duin over huwelijksgeruchten: "Ik ga helemaal niet trouwen" (video)

André van Duin over huwelijksgeruchten: "Ik ga helemaal niet trouwen" (video)

Dinsdag 11 oktober 2022 om 15:18

Het management van André van Duin liet onlangs aan Shownieuws weten dat er plannen zijn voor een huwelijk. Van Duin is op dit moment samen met Fernando Reyes. Toch zegt de komiek nu iets heel anders dan zijn management. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

André ontkent geruchten
"Ik ga helemaal niet trouwen", zegt André tegen Shownieuws op de première van de musical Blind Date. "Ik heb gewoon geroepen van: dat zou best eens een keer kunnen. Dat is het enige wat ik heb gezegd."

Bekijk het Shownieuws-fragment met André van Duin hieronder.

<em>André van Duin</em> over huwelijksgeruchten: &quot;Ik ga helemaal niet trouwen&quot; (video) Het management van André van Duin liet onlangs aan Shownieuws weten dat er plannen zijn voor een huwelijk. Van Duin is op dit moment samen met Fernando Reyes. Toch zegt de komiek nu iets heel anders dan zijn management. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. André ontkent geruchten"Ik ga helemaal niet trouwen", zegt André tegen Shownieuws op de première van de musical Blind Date. "Ik heb gewoon geroepen van: dat zou best eens een keer kunnen. Dat is het enige wat ik heb gezegd." Bekijk het Shownieuws-fragment met André van Duin hieronder. Bekijk ook Moeder Lil Kleine: 'Meesterverhaspelaar Jaimie Vaes negeert haar zoon Lío' (video) Bekijk deze video » Borrelpraat: Thijs Boermans over affaire met Rose Bertram in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's