Snorscooters vanaf vandaag naar rijbaan in Amsterdam: 'Ik vind het beter'

Snorscooters vanaf vandaag naar rijbaan in Amsterdam: 'Ik vind het beter'

Snorscooters vanaf vandaag naar rijbaan in Amsterdam: 'Ik vind het beter' Vandaag is de eerste dag dat de Amsterdamse snorscooters de rijbaan op moeten. Hoe ervaren ze dit tot nu toe? De Amsterdamse zender AT5 ging de straat op en peilde de meningen. Zorgen om kapsel door helm?Een goedlachse mevrouw op een scooter laat weten: "Ik vind het beter. Fijner dan dat gepiel tussen die fietsen. Ik maak me ook geen zorgen om mijn haar want dat ziet er toch al niet uit. Zo is het beter want nu is het afgedekt." Veiligheid vergrotenDe gemeente Amsterdam heeft deze maatregel genomen om de verkeersveiligheid te vergroten en de drukte op de fietspaden terug te dringen. Niet iedereen houdt zich overigens al aan de nieuwe regels, zo is te zien in bovenstaande reportage. Bekijk ook Snorfietser over nieuwe regels gemeente Amsterdam: 'Er gaan doden vallen' Bekijk deze video »
Nieuws :

Vandaag is de eerste dag dat de Amsterdamse snorscooters de rijbaan op moeten. Hoe ervaren ze dit tot nu toe? De Amsterdamse zender AT5 ging de straat op en peilde de meningen.

Zorgen om kapsel door helm?
Een goedlachse mevrouw op een scooter laat weten: "Ik vind het beter. Fijner dan dat gepiel tussen die fietsen. Ik maak me ook geen zorgen om mijn haar want dat ziet er toch al niet uit. Zo is het beter want nu is het afgedekt."

Veiligheid vergroten
De gemeente Amsterdam heeft deze maatregel genomen om de verkeersveiligheid te vergroten en de drukte op de fietspaden terug te dringen. Niet iedereen houdt zich overigens al aan de nieuwe regels, zo is te zien in bovenstaande reportage.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snorscooters vanaf vandaag naar rijbaan in Amsterdam: 'Ik vind het beter' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, telefoon, helm, snorscooter, scooter, kapsel, whatsapp, fietspad, scooters, zender, opmerkingen, nieuws, ochtendspits, regels, at5, reportage, straat, tips, eerste dag

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.